Revista de matematica RMT
Postat de marius la 10 September 2008 21:02:28


 

Revista de Matematică din Timișoara-Ediție Electronică 1921-2006-


INTUITEXT și EDITURA BÎRCHI au pregătit un nou produs pentru pasionații de matematică: Revista de Matematică din Timișoara - Ediție Electronică 1921-2006.

 
Acum, întreaga colecție a revistei - articole valoroase și probleme din toate categoriile - din 1921 până în prezent este la distanță de un clic


Nu mai ai nevoie de zeci de culegeri în pregătirea sau predarea matematicii!
Ediția electronică a Revistei de Matematică din Timișoara oferă pasionaților de matematică peste 30 000 de probleme cu soluții și articole structurate după numărul și data apariției, titlu, domeniu tratat sau autor.


Cercetezi un anumit subiect al matematicii sau un autor anume?Căutarea ta se va termina în câteva secunde! Nu trebuie decât să introduci datele de care ai nevoie: tipul documentului căutat (problemă, articol etc.), autorul, perioada care te interesează, domeniul căutat și îți vor fi afișate zeci de elemente relevante.


Ai găsit articole pe care vrei să le revezi?În ediția electronică a Revistei de Matematică din Timișoara ai posibilitatea să creezi colecții proprii de probleme și articole. Acestea pot fi tipărite pentru a le folosi la clasă în predare sau evaluare, pot fi trimise prin e-mail celor cu care împărtășiți pasiunea pentru matematică

Nu vrei să pierzi nici un articol al Revistei de Matematică din Timișoara?

Cu ediția electronică a revistei nu mai ai de ce să îți faci griji. Anual, conținutul anului în curs este publicat pe www.intuitext.ro și poate fi inserat în produs cu doar un clic. Așa vei fi permanent informat cu ultimele noutăți în domeniul matematicii.Preț 290 RON !!!

Mai multe informatii la adresa http://www.intuitext.ro/oferta/matematica0