Cursurile de vara ale SSMR
Postat de marius la 14 May 2010 14:35:18
In atentia profesorilor de matematica 

Prin prezenta, va aducem la cunostinta ca S.S.M.R. va organiza si in acest an, in localitatea Busteni, Cursurile de perfectionare pentru profesorii de matematica.
In legatura cu aceasta, facem urmatoarele precizari:
1.Pot participa la cursuri toti profesorii, membri sau nemembri ai S.S.M.R. De asemenea, in masura in care doresc, acestia pot fi insotiti de membri ai familiei, pentru care vor fi achitate costurile integrale.
2.Cursurile se vor desfasura in perioada 27 iulie – 6 august 2010. Cazarea se va face incepând cu data de 27 iulie, dupa ora 12.00.
3.Costurile de participare sunt:
      
a.40 lei /zi/persoana, adica 400 lei cazarea pe parcursul intregii perioade a cursurilor (costurile includ si taxa pentru inchirierea salii de cursuri, taxa de statiune si taxa de salvamont);
     
b.70 lei /persoana, pentru cei care solicita numai participarea la cursuri, fara cazare.Costurile pot varia, in final, cu un procent de plus 10%, in functie de numarul total departicipanti.
4.Cazarea se va face la Centrul de Pregatire pentru Personalul din Industrie, Str. Paltinului, nr. 16, Busteni (fostul CEPECA) in camere de doua persoane, cu grup sanitar propriu. Mentionam ca, fata de anii precedenti, conditiile de cazare sunt mult imbunatatite, fiind schimbate instalatiile sanitare si mobilierul, iar fiecare camera fiind dotata cu TV color. Cursurile se vor desfasura in sala de conferinte a aceluiasi centru.
5.Costurile pentru cei care vor sa ia masa la restaurantul complexului sunt de 60 lei/zi/persoana (12 lei micul dejun, 28 lei dejunul, 20 lei cina).
6.In acest an inscrierea se va face online. Cei interesati sa participe vor completa, pâna la 1 iulie a.c., fisa de inscriere la adresa: http://rms.unibuc.ro/?q=formular_participare si vor trimite prin posta suma de 400 lei, reprezentând costul cazarii, respectiv 70 lei pentru cei care nu solicita cazare, pe adresa S.S.M.R., Str. Academiei, nr. 14, sector 1, 010014 Bucuresti.
Pe mandatul postal se va mentiona dupa adresa „pentru Robicek Ion”.
7.Inscrierea la cursuri se va face in limita locurilor disponibile si in ordinea depunerii banilor de catre participanti.
8.Participarea nu se poate face decât integral (toata perioada) pentru a putea fi eliberata, la sfârsit, adeverinta de absolvire.

9.In ultima zi a cursului va fi organizata "A doua sesiune de vara de comunicari metodico-stiintifice a S.S.M.R"., prilejuita de cursuri. Pot participa cursantii, precum si orice alte personae interesate. Lucrarile prezentate vor trebui sa aiba un caracter original pentru a putea fi incluse pe agenda sesiunii. Cei interesati se vor inscrie online, pâna la 1 iulie a.c., prin completarea fisei de inscriere la adresa mentionata mai sus si, de asemenea, vor depune online textul integral al comunicarii. O comisie stabilita de conducerea S.S.M.R. va stabili ce lucrari vor fi incluse in programul sesiunii si va transmite prin e-mail acceptul.
Participantii la sesiunea de comunicari
vor primi o diploma de participare.Se pot solicita informatii suplimentare la sediul S.S.M.R, telefon 021 314 46 53,fax 0213124072, e-mail: office@rms.unibuc.ro 

Directorul cursului,

Dan Radu